top of page

Felhasználási feltételek

1. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK ÉS KIFEJEZÉSEK

TechCuisine.ro - az SC TECH CUISINE SRL, egy román állampolgárságú jogi személy kereskedelmi neve, székhelye Braila, Bd. Dorobantilor 46, rendelési szám a Cégjegyzékben: J9/56/2018, egyedi adóregisztrációs kód RO38743363

.

Eladó – TechCuisine.ro

Vevő – bármely 16 évesnél idősebb természetes személy vagy jogi személy vagy bármely jogi személy lehet, aki fiókot hoz létre a Webhelyen és megrendelést ad le.

Ügyfél  – lehet bármely 16 éven felüli természetes személy vagy jogi személy, aki hozzáfér a TARTALOMhoz, vagy hozzáfér a TechCuisine által elérhetővé tett bármely kommunikációs eszközön keresztül (elektronikus, telefonos stb.). ).

User - minden 16. életévét betöltött természetes személy vagy az Oldalon regisztrált jogi személy, aki a Fiók létrehozásával elfogadta az Általános Szerződési Feltételek részben található webhelyspecifikus pontokat.

Becenév  – álnév, amellyel egy bizonyos Felhasználó/Ügyfél/Vásárló Tartalmat adhat hozzá az Oldalhoz. A becenév a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló Honlapján található információkhoz kapcsolódik a „Felhasználónév” néven.

Cont - a Weboldal azon része, amely egy e-mail címből és egy jelszóból áll, amely lehetővé teszi a Vásárló számára a Megrendelés leadását, és amely információkat tartalmaz az Ügyfélről/Vásárlóról és a Vevő Honlapon található előzményeiről (Megrendelések, adószámlák, Árugaranciák stb. .). A felhasználó felelős és gondoskodik arról, hogy a Fiók létrehozásakor megadott összes információ helyes, teljes és naprakész legyen.

Favorites - a fiók azon része, amely lehetővé teszi a Vevő/Felhasználó számára, hogy olyan áruk és szolgáltatások listáit hozzon létre, amelyeket nyomon kíván követni egy esetleges vásárláshoz az Eladó által kínált szolgáltatás használatával, hogy az áruk és szolgáltatások nyomon követésére az ettől a fióktól származó Kereskedelmi közlemények fogadásával nyomon követhető legyen.

Lista  – a Kedvencek rész, ahol a Vevő/Felhasználó hozzáadhat olyan árukat vagy szolgáltatásokat, amelyeket egy esetleges vásárlás céljából követni szeretne, és amelyeket ezt követően törölhet vagy hozzáadhat a kosárhoz. ("Az én kosaram").

A listák lehetnek:

 • Nyilvános: bármely Ügyfél/Vásárló/Felhasználó megtekintheti a Vevő/Felhasználói listát, ha azt közösségi oldalakon (Facebook, Twitter és Google+) megosztotta, vagy ha hozzáfér a Vevő/Felhasználó nyilvános profiljához az Oldalon. A listák nyilvánosak, és a Vevőnek/Felhasználónak lehetősége van bármikor privátként beállítani, közvetlenül a Fiókjából, a Kedvencek részből;

 • Privát: csak a Számlatulajdonos tekintheti meg. A Vevőnek/Felhasználónak lehetősége van ezeket bármikor nyilvánossá tenni, közvetlenül a Fiókjából, a Kedvencek részből.

A kosaram  – a fiók része, amely lehetővé teszi a Vevő/Felhasználó számára, hogy olyan árukat vagy szolgáltatásokat adjon hozzá, amelyeket a hozzáadás időpontjában vagy egy későbbi időpontban szeretne megvásárolni; ha az árukat vagy szolgáltatásokat nem vásárolták meg a Megrendelés leadásával történő kiegészítés időpontjában, a Vevő/Felhasználó részesül az Eladó által az áruk és szolgáltatások nyomon követésére kínált szolgáltatásból azáltal, hogy Kereskedelmi közleményeket kap.

weboldal – a techcuisine.ro webcímen üzemeltetett online áruház és aldomainjei.

Parancs – olyan elektronikus dokumentum, amely az Eladó és a Vevő közötti kommunikációs formaként működik, és amelyen keresztül a Vevő a Webhelyen keresztül közli az Eladóval azon szándékát, hogy árukat és szolgáltatásokat vásároljon a webhelyről.

Áruk és szolgáltatások - a Weboldalon felsorolt bármely termék vagy szolgáltatás, ideértve a Megrendelésben említett termékeket és szolgáltatásokat is, amelyeket az Eladó a megkötött Szerződés eredményeként a Vevő részére nyújt.

Kampány – korlátozott számú Áru és/vagy Szolgáltatás kereskedelmi célú bemutatása korlátozott és előre meghatározott raktárkészlettel, az Eladó által meghatározott korlátozott ideig.

Contract - az Eladó és a Vevő között az Eladó és a Vevő egyidejű fizikai jelenléte nélkül kötött távollevők közötti szerződést jelenti.

Tartalom – képviseli:

 • az Oldalon található minden olyan információ, amely elektronikus eszközzel látogatható, megtekinthető vagy más módon elérhető;

 • az Eladó által a Vevőknek elektronikus úton és/vagy bármely más elérhető kommunikációs eszközzel küldött e-mailek tartalma;

 • az Eladó alkalmazottja/munkatársa, a Vevő által az általa megadott vagy nem általa megadott elérhetőségek szerint bármilyen módon közölt információ;

 • az Árukkal és/vagy Szolgáltatásokkal kapcsolatos információk és/vagy az Eladó által egy bizonyos időszakban alkalmazott díjszabás;

 • az árukkal és/vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos információk és/vagy egy olyan harmadik fél által felszámított díjak, akikkel az Eladó partnerségi szerződést kötött egy bizonyos időszakon belül;

 • az Eladóval kapcsolatos adatok, vagy az Eladó egyéb kiemelt adatai.

Felülvizsgálat – az áru vagy szolgáltatás tulajdonosa vagy kedvezményezettje által írt értékelés, személyes tapasztalata alapján írt értékelés, valamint azon képessége alapján, hogy képes minőségi megjegyzéseket tenni, és megmondani, hogy az áru vagy szolgáltatás megfelel-e vagy sem. a gyártó említett specifikációival.

Értékelés  – a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló termékkel való elégedettségének mértékét kifejező mód. Az értékelést csillagok formájában fejezik ki, minden jószág egy csillagtól öt csillagig terjedő pontszámot kaphat. Az elégedettségnek ez a foka mindig a Felhasználó/Ügyfél/Vásárló által az áruról vagy szolgáltatásról írt véleményhez kapcsolódik.

Comment - értékelés vagy megfigyelés kritikus céllal, egy vélemény vagy más megjegyzés oldalán.

Dokumentum – jelen Általános Szerződési Feltételek.

Kereskedelmi kommunikáció – bármilyen típusú küldött üzenet (például: e-mail/SMS/telefon/mobil push/webpush/stb.) _cc781905-5cde-3194-bb3b-1358 általános információk és a az Ön által vásárolt termékekhez hasonló vagy azokat kiegészítő termékekről, ajánlatokról vagy promóciókról, a „Fiókom/Kosár” részben vagy a  „Fiók/Kedvencek” részben hozzáadott árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról. valamint egyéb kereskedelmi kommunikáció, például piackutatás és közvélemény-kutatás.

Tranzakció - a TechCuisine által a Vevőnek adott Áru és/vagy Szolgáltatás eladásából származó összeg beszedése vagy visszatérítése, az Eladó által egyeztetett kártyafeldolgozó szolgáltatásainak igénybevételével, függetlenül a szállítás módjától.

Zöldbélyegadó  – lejben kifejezett összeg, amelyet az Eladó fizet az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak begyűjtési, szállítási és értékbecslési/újrahasznosítási műveletek átvételére feljogosított cégnek, a törvényben meghatározottak szerint. Kényszerítés.

Műszaki adatok  – az Áruk és Szolgáltatások leírásában meghatározott összes specifikáció és/vagy leírás.

1-kattintásos fizetés – az Oldalba integrált fizetésfeldolgozó által nyújtott fizetési szolgáltatás, amelyet az Oldalon keresztül az Ügyfelek, Felhasználók és/vagy Vevők rendelkezésére bocsátanak online kártyás fizetés céljából.

Token – az online fizetést követően, a PaybyClick szolgáltatás aktiválását követően a Vevő fizetési kártyájához tartozó egyedi titkosított szám, amellyel a Vevő a PaybyClick szolgáltatáson keresztül Tranzakciókat engedélyezhet.

 

2. SZERZŐDÉS DOKUMENTUMOK

2.1. A Megrendelés Weboldalon történő regisztrálásával a Vevő beleegyezik abba a kommunikációs formába (telefon vagy e-mail), amelyen keresztül az Eladó kereskedelmi műveleteit folytatja.

2.2. A Vevőhöz a Megrendelés leadását követően kapott értesítés tájékoztató jellegű, és nem jelenti a Megrendelés elfogadását. Ez az értesítés elektronikus úton (e-mail) vagy telefonon történik.

2.3. Indokolt okokból az Eladó fenntartja a jogot a Megrendelésben szereplő Áruk és/vagy Szolgáltatások mennyiségének megváltoztatására. Ha megváltoztatja a Megrendelésben szereplő Áruk és/vagy Szolgáltatások mennyiségét, erről a Vásárlót a Megrendelés leadásakor az Eladó részére megadott e-mail címen vagy telefonszámon értesíti és a kifizetett összeget visszaküldi.

2.4. A szerződés akkor minősül az Eladó és a Vevő között létrejöttnek, amikor a Vevő e-mailben és/vagy SMS-ben megkapja az Eladótól a Megrendelés feladásáról szóló értesítést.

2.5. Az Eladó által a Weboldalon elérhetővé tett dokumentum és információ képezi a Szerződés alapját, kiegészítve az Eladó vagy valamelyik beszállítója által a megvásárolt Árukra kiállított jótállási jegygel.

3. ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSI SZABÁLYZAT

3.1. A Megrendelés leadásához bármely Felhasználó/Vásárló hozzáférhet.

Indokolt okokból a TechCuisine fenntartja a jogot arra, hogy korlátozza a Felhasználó/Vásárló hozzáférését a Megrendelés leadásához és/vagy egyes elfogadott fizetési módokhoz, ha úgy ítéli meg, hogy a Felhasználó/Vásárló Weboldalon tanúsított magatartása vagy tevékenysége alapján tevékenysége bármilyen módon károsíthatja a TechCuisine-t. Ezen esetekben a Felhasználó/Vásárló felveheti a kapcsolatot a TechCuisine Ügyfélkapcsolati Osztályával, hogy tájékozódjon azokról az okokról, amelyek a fent említett intézkedések alkalmazásához vezettek.

3.2. Az Eladóval való kommunikáció történhet vele közvetlen interakción keresztül, ideértve az online támogatást (Live Chat)   vagy a Webhely „Kapcsolatfelvétel” részében említett címeken keresztül. Az eladó szabadon kezelheti a kapott információkat anélkül, hogy ezt indokolnia kellene.

3.3 Egy internetes hálózatról érkező szokatlanul nagy mennyiségű forgalom esetén a TechCuisine fenntartja a jogot, hogy felkérje a Felhasználókat/Vásárlókat, hogy manuálisan adjanak meg captcha érvényesítési kódokat a Webhelyen található információk védelme érdekében.

3.4. A TechCuisine meghatározott időn belül és a rendelkezésre álló készlet erejéig információkat tehet közzé az Oldalon az általa vagy bármely más harmadik fél által folytatott árukról és/vagy szolgáltatásokról és/vagy promóciókról, akikkel a TechCuisine partnerségi szerződést kötött.

3.5. A Weboldalon bemutatott Árukkal és/vagy Szolgáltatásokkal kapcsolatos valamennyi tarifa lejben (RON) van kifejezve, és tartalmazza az áfát, kivéve a hang- és/vagy adat-előfizetéseket, amelyek euróban (EUR) vannak kifejezve és nem tartalmazzák az ÁFA-t.

3.6. A Weboldalon megjelenített elektronikai termékek ára jogszabályi feltételek mellett tartalmazza a zöldbélyegadót. Ha a Felhasználó/Vásárló részleteket kér az Áru árához hozzáadott pontos összegről, felveszi a kapcsolatot a TechCuisine Ügyfélkapcsolati Osztályával.

3.7. Online fizetés esetén az Eladó nem vállal felelősséget semmilyen egyéb, a Vevőt terhelő többletköltségért, ideértve, de nem kizárólagosan a kártyáját kibocsátó bankja által alkalmazott valutaváltási díjakat, abban az esetben, ha a kibocsátó deviza eltér a RON-tól. Egyedül a Vevő felelős ezért az intézkedésért.

3.8 Az Oldalon elérhető Áruk és/vagy Szolgáltatások leírására használt minden információ (statikus / dinamikus képek / multimédiás prezentációk / stb.) nem jelent szerződéses kötelezettséget az Eladó részéről, azokat kizárólag prezentációs célokra használják fel.

 

4. MEGBÍZÁS ÉS ALVÁLLALKOZÁS

4.1. Az Eladó a Vevő tájékoztatása mellett a Megrendelés teljesítésével kapcsolatos Szolgáltatásokat harmadik személynek engedményezheti és/vagy alvállalkozásba adhatja anélkül, hogy ehhez az ő hozzájárulása lenne. Az Eladó minden esetben felelős a Vevő felé minden szerződéses kötelezettségért.

 

5. SZELLEMI ÉS IPARI TULAJDONJOGOK

5.1. A preambulumban meghatározott tartalom, beleértve, de nem kizárólagosan az emblémákat, stilizált ábrázolásokat, kereskedelmi szimbólumokat, statikus képeket, dinamikus képeket, szöveges és/vagy multimédiás tartalmakat, amelyek a Webhelyen jelennek meg, a TechCuisine kizárólagos tulajdonát képezik, amely minden jog e tekintetben közvetlenül vagy közvetve (használati és/vagy közzétételi engedélyek révén) szerzett.

5.2. Az Ügyfél/Vásárló/Felhasználó nem másolhat, terjeszthet, publikálhat, harmadik félnek átadhat, módosíthat és/vagy más módon nem módosíthat és/vagy más módon módosíthat, nem használhat fel, hivatkozhat rá, nem jeleníthet meg, nem foglalhat bele semmilyen tartalmat a Techcuisine által eredetileg szándékolttól eltérő kontextusba, beleértve a Webhelyen kívüli bármely tartalom, a TechCuisine szerzői jogát jelző jelzések eltávolítása a Tartalomról, valamint a Tartalom reprodukálásával, módosításával vagy megjelenítésével készült anyagok átadásában, értékesítésében, terjesztésében való részvétel, kivéve a TechCuisine kifejezett írásos hozzájárulását.

5.3. A Dokumentum hatálya alá tartozik minden olyan Tartalom, amelyhez az Ügyfél/Vásárló/Felhasználó bármilyen módon hozzáfér, és/vagy amelyhez hozzáfér, ha a Tartalomhoz nem társul a TechCuisine és a TechCuisine között létrejött konkrét és érvényes felhasználói szerződés, és nem tartalmaz semmilyen hallgatólagos vagy kifejezett a TechCuisine garanciája az adott Tartalomra való hivatkozással.

5.4. Az Ügyfél/Vásárló/Felhasználó a Tartalmat csak személyes vagy nem kereskedelmi célokra másolhatja, továbbíthatja és/vagy felhasználhatja, csak abban az esetben, ha az nem ütközik a Dokumentumban foglaltakkal.

5.5. Abban az esetben, ha a TEchCuisine az Ügyfélnek/Vásárlónak/Felhasználónak jogot ad arra, hogy az Ügyfél/Vásárló/Felhasználó külön felhasználói szerződésben meghatározott formában felhasználjon bizonyos tartalmakat, amelyekhez az Ügyfél/Vásárló/Felhasználó a jelen szerződés alapján hozzáfér, vagy hozzáfér, ez a jog csak akkor terjed ki. a szerződésben meghatározott tartalmakra, csak ezeknek a tartalmaknak az oldalon való fennállása alatt, vagy a szerződésben meghatározott időtartam alatt, a meghatározott feltételek szerint, ha azok fennállnak és nem jelentenek szerződéses kötelezettségvállalást TechCuisine az adott Ügyfél/Vásárló/Felhasználó vagy bármely más harmadik fél számára, aki bármilyen eszközzel hozzáfér az átvitt tartalomhoz, és akit ez a tartalom bármilyen módon károsíthat vagy károsíthat a felhasználói szerződés lejárta alatt vagy után. .

5.6. Az Ügyfélnek, Felhasználónak vagy Vevőnek bármilyen kommunikációs eszközzel (elektronikus, telefonos stb.) továbbított vagy általa hozzáféréssel, látogatással és/vagy megtekintéssel megszerzett tartalom nem jelent szerződéses kötelezettséget a TechCuisine és/vagy a TechCuisine alkalmazottja/alkalmazottja, aki közvetítette a Tartalom átadását, ha van ilyen, az adott tartalommal kapcsolatban.

5.7. Tilos a Tartalom bármely más, a jelen Dokumentumban vagy az azt kísérő felhasználói szerződésben kifejezetten engedélyezett célokra történő felhasználása, ha van ilyen.

 

6. MEGRENDELÉS

6.1. Az Ügyfél/Vásárló a Weboldalon úgy adhat le rendelést, hogy a kívánt árut és/vagy szolgáltatásokat a kosárba helyezi, majd a megrendelést a kifejezetten megjelölt módok valamelyikén történő fizetéssel teljesíti. A bevásárlókosárba helyezve az Áru és/vagy a Szolgáltatás megvásárolható mindaddig, amíg van rá készlet. Egy Áru/Szolgáltatás kosárba helyezése a Megrendelés teljesítése nélkül nem eredményezi a megrendelés rögzítését, és implicit módon sem az Áru/Szolgáltatás automatikus lefoglalását.

6.2. A Vásárló a Megrendelés kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott, a vásárlás folyamatához szükséges összes adata helyes, teljes és a valóságnak megfeleljen a megrendelés időpontjában.

6.3. A Megrendelés teljesítésével a Vevő hozzájárul ahhoz, hogy az Eladó az Eladó által elérhető/megegyezett bármely eszközzel felvehesse vele a kapcsolatot minden olyan helyzetben, amikor a Vevővel való kapcsolatfelvételre van szükség.

6.4. Az Eladó a Vevő által leadott Megrendelést a Vevőhöz intézett előzetes értesítést követően mondhatja el anélkül, hogy bármelyik fél utólagos kötelezettséget vállalna a másik felé, vagy hogy bármelyik fél kártérítést követelhetne a másiktól az alábbi esetekben:

6.4.1. a Vásárló kártyáját, a tranzakciót kibocsátó bank általi el nem fogadása online fizetés esetén;

6.4.2. a tranzakció érvénytelenítése a TechCuisine által jóváhagyott kártyafeldolgozó által, online fizetés esetén (Stripe);

6.4.3. az Ügyfél/Vásárló által az Oldalon megadott adatok hiányosak és/vagy tévesek;

6.5. A vevő, természetes személy jogosult 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállni a Szerződéstől, illetve az Árut visszaküldeni vagy a Szolgáltatásról lemondani. Így a 34/2014. számú GEO szerint az Áru visszaküldésének vagy a Szolgáltatásról való lemondás határideje 14 napon belül lejár:

 • az a nap, amelyen a Vevő az utolsó Árut fizikailag birtokba veszi - ha a Vevő egy megrendelésben több terméket rendel, amelyeket külön szállítanak

 • az a nap, amelyen a Vevő az utolsó Árut vagy az utolsó részt fizikailag birtokba veszi - több tételből vagy részből álló termék szállítása esetén

6.6. Ha az egyéni Vevő úgy dönt, hogy eláll a Szerződéstől, akkor a http://www.techcuisine.ro/formular-retur oldalon online kitöltheti a visszaküldési űrlapot.

6.7. Ha az Ügyfél/Vásárló a szerződéstől való elállás törvényes időtartamán belül kéri a Szerződéstől való elállást, köteles az adott termékhez mellékelt ajándékokat is visszaküldeni. A Megrendelés kifizetése esetén az Eladó az összeget legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti attól a naptól számított 14 (tizennégy) napon belül, amikor a Vevő tájékoztatta az Eladót a szerződéstől való elállási döntéséről. Az összeg az alábbiak szerint kerül visszatérítésre:
6.7.1. bankkártyával fizetett Megrendelés esetén -> visszatérítéssel arra a számlára, amelyről a fizetés történt, vagy utalvány generálásával a visszaküldött termék értékével;
6.7.2. az Op/iTransfer/ -> segítségével banki átutalással vagy a visszaküldött termék értékét tartalmazó utalvány generálásával fizetett Megrendelés esetén;
6.7.3. készpénzben fizetett Megrendelés esetén a termék értékének a vásárló által megküldött bankszámlájára történő visszautalásával vagy a visszaküldött termék értékét tartalmazó utalvány generálásával.
6.7.4. Fogyasztói hitellel fizetett Megrendeléseknél -> részletfizetési szerződés felmondása/újraszámítása.

6.8. Az Eladó elhalaszthatja az összeg visszatérítését az eladott Áru átvételéig, vagy a kiszállítást igazoló igazolás kézhezvételéig, ha nem ajánlotta fel az Áru visszavételét saját maga (a legkésőbbi dátum). veszik).

6.9. Ha az Áru olyan állapotban kerül visszaküldésre, amelyben az újként már nem értékesíthető (bontott csomagolás, hiányzó tartozékok, az Áru sérült), fenntartjuk a jogot, hogy díjat kérjünk az Áru eredeti állapotába történő visszaküldéséért, mivel a esetre, vagy a termék visszazárt állapotban történő értékesítéséből adódó árkülönbözet fedezésére, vagy a Vevő kérésére az Árut újra elküldjük, a szállítási költség a Vevőt terheli.

7.0. A 14 naptári napon belüli visszaküldési feltételek csak az Egyéni Vevőre érvényesek.

A visszaküldött áruk értékének csökkenése 

Mivel távértékesítés esetén a Vevőnek nincs lehetősége a szerződés megkötése előtt az Árukat ellenőrizni, joga van a szerződéstől elállni. Ugyanezen okból a Vevő jogosult az általa megvásárolt Árukat az áru jellegének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges mértékben tesztelni és ellenőrizni.

A Vevőnek az Áruk jellegének, jellemzőinek és működésének megállapítása érdekében azt úgy kell kezelnie és ellenőriznie, ahogyan azt egy tényleges fizikai üzletben megengedné. Például: A vevőnek csak fel kell próbálnia egy ruhadarabot, nem kell viselnie különféle alkalmakkor.

A Vevő kizárólag az Áruk természetének, minőségének és működésének meghatározásához szükséges manipulációkból eredő, az Áruk értékcsökkenéséért felelős.

Ha a Vevő az Áruk jellegének, jellemzőinek és működési módjának megállapításához szükséges mértéket meghaladó mértékben él az elállási jogával, az Áruk értékcsökkenéséért a Vevő  felelős.

Az Áru dobozában található tartozékok (használati útmutatók, CD-k, kábelek stb.), valamint az eredeti csomagolás az Áru szerves részét képezik. Ennek következtében a Vevő köteles a szerződéstől való elállási jog gyakorlása során azt eredeti, sértetlen csomagolásában, sztreccs műanyag csomagolófóliával letakarva, vagy kartondobozba csomagolva (raragasztott címkék nélkül) visszaküldeni, vágások, szakadások stb. nélkül.) és minden tartozékával együtt.

Az elhasználódás jeleit (foltok, karcok, hajlítások, repedések, ütések, stb.) visszaküldött áruk visszaküldése csak az előírásoknak való megfelelés után fogadható el, beleértve a fertőtlenítés, kozmetika, javítás, a sérült alkatrészek cseréje és kereskedelmi formába hozatala felújított/újrazárt termékként történő eladásra. A végső értéket a cserélendő alkatrészek és a felújítási munka értéke vagy az új termék eredeti értékének és a használt termék viszonteladási értékének különbsége határozza meg.

A Vevő felelőssége az Áruk értékének bármely olyan csökkenése, amely az áru jellegének, minőségének és működésének meghatározásához szükségestől eltérő kezelésből ered. Az egyértelműség kedvéért, a visszaküldött Áru teljes árából az Eladó az Áru értékének csökkenését tükröző pénzösszeget tart vissza az Áru kezdeti értékének 5-50%-os arányában, adott esetben. lenni. A kedvezményes díj ellenértékét a visszaküldött Áru átvételekor közli a Vevővel.

6.10. Ha a Vevő által megrendelt Árut és/vagy Szolgáltatást az Eladó nem tudja leszállítani, az Eladó erről tájékoztatja az Ügyfelet/Vevőt, és az Áru és/vagy Szolgáltatás egyenértékű értékét legfeljebb 7 napon belül visszaküldi a Vevő számlájára. (hét) nap attól a naptól számítva, amikor az Eladó erről a tényről tudomást szerzett, vagy attól a naptól számítva, amikor a Vevő kifejezetten kifejezte szándékát a Szerződés felmondására.

6.11. Az Áru elérhetősége a termékek számának kiválasztásának jogával jelenik meg az Oldalon.

7. ÁRUK/SZOLGÁLTATÁSOK, AMELYEKNEK NEM BIZTOSÍTOTT AZ ELállási JOGA

7.1. A Szerződéstől való elállás joga nem terjed ki:

7.1.1. szolgáltatási szerződések, a szolgáltatás teljes körű teljesítését követően, ha a teljesítés a Vevő kifejezett előzetes hozzájárulásával kezdődött, és miután igazolta, hogy tudomást szerzett arról, hogy a teljes körű teljesítést követően elveszíti elállási jogát. a Szerződés az Eladó által;

7.1.2. olyan áruk és/vagy szolgáltatások nyújtása, amelyek ára a pénzügyi piac azon ingadozásaitól függ, amelyeket az Eladó nem tud ellenőrizni, és amely az elállási időszak alatt előfordulhat;

7.1.3. a Vevő által bemutatott vagy egyértelműen személyre szabott áruk szállítása;

7.1.4. olyan Áruk szállítása, amelyek valószínűleg gyorsan romlanak vagy lejárnak;

7.1.5. olyan zárt áru szállítása, amelyet egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, és amelyeket a Vevő felbontott;

7.1.6. olyan Áruk szállítása, amelyek a szállítást követően természetüknél fogva elválaszthatatlanul keverednek más elemekkel;

7.1.7. olyan szeszesital szállítása, amelynek áráról a Szerződés megkötésekor állapodtak meg, amelyek szállítása 30 (harminc) napon belül nem történhet meg, és amelynek valós értéke az Eladó által nem befolyásolható piaci ingadozásoktól függ;

7.1.8. olyan szerződések, amelyekben a Vevő kifejezetten kérte az Eladót, hogy sürgős javítási vagy karbantartási munkák elvégzése céljából költözzön otthonába. Ha egy ilyen látogatás alkalmával az Eladó a Vevő által kifejezetten kért szolgáltatásoktól eltérő szolgáltatásokat nyújt, vagy a karbantartási vagy javítási munkák elvégzéséhez nélkülözhetetlen alkatrészeken kívül más árut bocsát rendelkezésre, az elállási jog azokra a kiegészítő szolgáltatásokra, ill. Áruk ;

7.1.9. Lezárt hang- vagy videofelvételek vagy zárt számítógépes programok biztosítása, amelyeket a szállítás után felbontottak;

7.1.10. újságok, folyóiratok és folyóiratok szállítása, kivéve az ilyen kiadványok szállítására vonatkozó előfizetési szerződéseket;

7.1.11. nem fizikai adathordozón továbbított digitális tartalom szolgáltatása, ha a szolgáltatás a Vevő kifejezett, előzetes hozzájárulásával kezdődött, és miután igazolta, hogy tudomást szerzett arról, hogy elveszíti elállási jogát.

8. BIZALMASSÁG

8.1. A TechCuisine minden Ön által megadott információt bizalmasan kezel. A megadott információk nyilvánosságra hozatala csak a jelen dokumentumban említett feltételek mellett lehetséges.

8.2. A Vevő/Ügyfél nem tesz nyilvános nyilatkozatot, promóciót, sajtóközleményt vagy bármilyen más módon harmadik fél felé a Megrendeléssel/Szerződéssel kapcsolatban az Eladó előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

8.3. Azzal, hogy információkat vagy anyagokat ezen az oldalon keresztül küld el, korlátlan és visszavonhatatlan hozzáférést biztosít az Eladónak ezekhez, valamint jogot biztosít ezen anyagok vagy információk használatára, reprodukálására, megjelenítésére, módosítására, továbbítására és terjesztésére. Ön beleegyezik abba is, hogy az Eladó a saját érdekében szabadon felhasználhatja ezeket az információkat, ötleteket, koncepciókat, know-how-t vagy technikákat, amelyeket Ön az Oldalon keresztül küldött nekünk. A TechCuisine-t nem terheli az elküldött információk bizalmas kezelésével kapcsolatos kötelezettség, ha a hatályos jogszabályok erre vonatkozóan más előírásokat nem írnak elő.

9. KERESKEDELMI KOMMUNIKÁCIÓ

9.1. A Vevő/Felhasználó/Ügyfél bármikor módosíthatja az Eladónak adott hozzájárulását az általános és tematikus információkat, beleértve az ajánlatokra vagy promóciókra vonatkozó információkat is tartalmazó kereskedelmi kommunikációhoz, az alábbiak szerint:

9.1.2. a Fiók beállításainak módosításával az „Előfizetéseim” részben;

9.1.3. az Eladótól kapott Kereskedelmi közleményben megjelenő leiratkozási hivatkozás elérésével; vagy

9.1.4. az eladóval kapcsolatba lépve.

9.2. Áruk vagy szolgáltatások hozzáadásával a Fiók szakaszban:

„Kosár”, az Eladó a Vevőnek/Felhasználónak Kereskedelmi közleményeket küld az alábbiakkal kapcsolatban:

 • a „Kosár” részhez hozzáadott áruk vagy szolgáltatások árának megváltoztatásakor,

 • a „Kosár” részben szereplőhöz hasonló termékekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó ajánlásokhoz,

 • az áruk vagy szolgáltatások meglétére a „Kosár” részben, és

 • a „Kosár” részhez hozzáadott áruk vagy szolgáltatások készleten elérhetősége.

"Kedvencek", az Eladó kereskedelmi közleményeket küld a Vevőnek/Felhasználónak az alábbiakkal kapcsolatban:

 • a „Kedvencek” részben hozzáadott áruk vagy szolgáltatások árának megváltoztatásakor,

 • a „Kedvencek” részben hozzáadottakhoz hasonló árukra vagy szolgáltatásokra vonatkozó ajánlásokhoz, és

 • a raktárkészlet vagy a szolgáltatások elérhetősége A „Kedvencek” részhez hozzáadott áruk.

9.3. Az áru vagy szolgáltatás megvásárlását követően az Eladó kereskedelmi közleményeket küld a Vevőnek/Felhasználónak a következőkről:

 • a megvásárolt áruval vagy szolgáltatással együtt történő használatra javasolt árukra vagy szolgáltatásokra vonatkozó javaslatok.

9.4. Az Ügyfél/Felhasználó bármikor leiratkozhat a 9.3. pontban említett Kereskedelmi kommunikációról. fent  a TechCuisine-tól kapott kereskedelmi üzenetekben megjelenő leiratkozási link elérésével, vagy ezzel kapcsolatban a TechCuisine kapcsolatfelvételével.

9.5. Ezenkívül az áruk és szolgáltatások kínálatának, valamint a vásárlási élmény javítása érdekében az Ön adatait piackutatáshoz és közvélemény-kutatásokhoz használjuk fel. Az ezekből a piackutatásokból és közvélemény-kutatásokból nyert információkat nem reklámozási célokra, hanem csak a fent említett célokra használjuk fel. A piackutatásokra és közvélemény-kutatásokra adott válaszait nem társítjuk az Ön személyazonosságával, és nem adjuk át harmadik félnek, és nem teszik közzé. Bármikor tiltakozhat az adatok piackutatási és közvélemény-kutatási célú felhasználása ellen, az üzenetben megjelenő leiratkozási linkre kattintva vagy a TechCuisine-hoz fordulva.

10. SZÁMLÁZÁS – FIZETÉS 

10.1. A www.techcuisine.ro weboldalon megjelenített Áruk és Szolgáltatások árai a hatályos jogszabályok szerint tartalmazzák az ÁFA-t.

10.2. Az árat, a fizetési módot és a fizetési feltételeket minden Megrendelésben megadjuk. Az Eladó a leszállított Árukról és Szolgáltatásokról számlát állít ki a Vevőnek, a Vevő kötelessége a számla kiállításához szükséges összes adat megadása a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

10.3. Az Eladó a TechCuisine által értékesített árukat és/vagy szolgáltatásokat tartalmazó Megrendeléshez kapcsolódó számlát kizárólag elektronikus formátumban, vagy e-mailben küldi meg a Vevőnek a Fiókjában megadott e-mail címre.

10.4. A Megrendeléshez kapcsolódó számla helyes közlése érdekében a Vevő köteles a Számlaadatait szükség szerint frissíteni, és hozzáférni az egyes Megrendelésekhez kapcsolódó, a Számlában található információkhoz és dokumentumokhoz.

10.5. Ezzel a kommunikációs módszerrel a Fiókjához belépő Vevő nyilvántartást kap a TechCuisine által kiállított számlákról, és azokat bármikor és tetszőleges módon elmentheti és archiválhatja.

10.6. A Megrendelés elküldésével a Vevő kifejezi beleegyezését a számlák elektronikus formátumban történő fogadására oly módon, hogy azokat a TechCuisine által a Fiókhoz vagy e-mailben, a Fiókjában megadott e-mail címre hozzáadja.

10.7. Abban az esetben, ha ez az információ több mint 48 (negyvennyolc) órán keresztül nem elérhető a Fiókban, kérjük, értesítsen bennünket erről a következő e-mail címen: contact@techcuisine.ro.

10.8 A Felhasználó/Vásárló fizetési kártya adataihoz nem férhet hozzá a TechCuisine, és azokat a TechCuisine vagy a Webhelybe integrált fizetésfeldolgozó nem tárolja, hanem csak a Tranzakciót engedélyező intézmény vagy más, kártyaazonosító adatok megadására jogosult szervezet. tárolási szolgáltatások, amelyek kilétéről a Felhasználó/Vásárló az adatok megadása előtt tájékoztatást kap.

A kártyaadat-tárolási szolgáltatások nyújtására jogosult entitás a Stripe.com

10.9. Bizonyos esetekben a Tranzakciók biztonságának megőrzése érdekében a Megrendelés rögzítésekor a Vevőt felkérik, hogy engedélyezze a fizetést a Fiókhoz tartozó jelszó újbóli megadásával, vagy az ujjlenyomat használatával az ilyen funkcióval rendelkező mobil terminálok esetében .

10.10. Tranzakcióbiztonsági okokból a Felhasználónak/Vásárlónak azt tanácsoljuk, hogy ne maradjon bejelentkezve az Oldalon, és ne állítsa be az automatikus bejelentkezést mobil eszközökön. A fiókhozzáférési jelszó közzététele nem megengedett, és erős biztonsági karakterrel rendelkező jelszó használata javasolt (pl.: legalább nyolc karakterből álljon, beleértve a nagybetűket, kisbetűket, számokat és speciális karaktereket).

11. ÁRUK SZÁLLÍTÁSA

11.1. Az eladó gondoskodik az Áruk megfelelő csomagolásáról, valamint a kísérő dokumentumok továbbításáról.

11.2. Az eladó az árukat és a szolgáltatásokat kizárólag Románia területén futárszolgálattal szállítja ki.

12. GARANCIA

12.1. A TechCuisine által értékesített összes Áru – az újrazárt Áruk kivételével – a hatályos jogszabályoknak és a gyártók kereskedelmi szabályzatának megfelelő jótállási feltételeket élvez. Az áruk újak (kivéve a visszazárt árukat), az eredeti csomagolásban és az egyes gyártók által engedélyezett forrásokból származnak.

12.2. A TechCuisine által értékesített és szállított Áruk esetében a garanciajegyeket közvetlenül a gyártó állítja ki, ha rendelkezik országos szervizhálózattal.

12.3. A Megrendelésben az Áruhoz kapcsolódó jótállási jegy helyes közlése érdekében a Vevő köteles szükség esetén frissíteni Számlaadatait, és hozzáférni az egyes Megrendelésekhez kapcsolódó, a Számlában meglévő információkhoz és dokumentumokhoz.

Ezzel a kommunikációs módszerrel a www.techcuisine.ro oldalon lévő Fiókjához hozzáférő Vevő nyilvántartásba veszi a TechCuisine által kiállított jótállási jegyeket, és azokat bármikor és tetszőleges módon mentheti és archiválhatja.

Abban az esetben, ha ez az információ 48 (negyvennyolc) órán keresztül nem elérhető az ügyfél fiókjában, kérjük, értesítsen bennünket erről a problémáról a contact@techcuisine.ro e-mail címen.

12.6. A gyártók által kiállított jótállási jegyek esetén a „Pick-up & Return” szolgáltatást kínáljuk Önnek, amely az Áruk ingyenes átvételét és kiszállítását jelenti. Bármikor dönthet úgy, hogy közvetlenül a tanúsítványban említett legközelebbi szervizhez fordul. Ez a gyártó által felhatalmazott központ vállalja a teljes felelősséget a garancia feloldásáért.

Az Áru jótállási jegyének hiányát az Áru átvételétől számított legfeljebb 48 (negyvennyolc) órán belül be kell jelenteni a contact@techcuisine.ro címen. A későbbi értesítéseket nem vesszük figyelembe.

12.7. Újrazárt Áru esetén a jótállási jegyet a TechCuisine állítja ki, és a jótállás az azonos új, lepecsételt Áru jótállási idejétől eltérő időtartamra terjedhet ki. A jótállási idő minden egyes újrazárt Áru jótállási jegyében van meghatározva. A visszazárt Áru felhasználási, kezelési és szállítási feltételei megegyeznek a zárt termékekével, és ugyanazokat a szolgáltatásokat élvezik, ha a termékoldalon másként nem rendelkeznek.

13. ÁRUK TULAJDONJOGÁNAK ÁTRUHÁZÁSA

13.1. Az Áru tulajdonjogának átruházása az átvételkor, a Vevő által a Megrendelésben megjelölt helyen történő fizetést követően történik (kiszállítás alatt értendő – a futár által biztosított fuvarokmány átvételét igazoló aláírás vagy az adó átvételét igazoló aláírás). számla az Eladó munkatársai által végzett szállítások esetén) .

 

14. FELELŐSSÉG

14.1. Az Eladó nem vállal felelősséget semmiféle kárért, amelyet a Vevőt vagy bármely harmadik személyt szenvedhet el a Megrendelésben vállalt kötelezettségeinek Eladó általi teljesítése következtében, valamint az Áruk és Szolgáltatások szállítás utáni használatából eredő károkért. különösen veszteségük miatt.

14.2. A Felhasználó/Vásárló a Fiók létrehozásával és használatával felelősséget vállal a Fiók adatainak (felhasználónév és jelszó) titkosságának megőrzéséért, valamint a Fiókhoz való hozzáférés kezeléséért, valamint a hatályos jogszabályok által megengedett mértékben felelős az fiókján keresztül végzett tevékenység.

14.3. Az Ügyfél/Felhasználó/Vásárló a Fiók létrehozásával és/vagy a Tartalom használatával és/vagy a Megrendelések leadásával kifejezetten és egyértelműen elfogadja a Webhely Felhasználási Feltételeit a Weboldalon közölt legfrissebb változatban, amely az adott időpontban létezik. a Fiók létrehozása és/vagy a tartalom felhasználása és/vagy a Megrendelés időpontja.

14.4. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy rendszeresen frissítse és módosítsa a Webhely Általános Szerződési Feltételeit, hogy tükrözze a Webhely működési módjában és feltételeiben bekövetkezett változásokat, illetve a jogi követelményekben bekövetkezett változásokat. A dokumentum a Weboldalon való megjelenés pillanatától megtekinthető Ügyfelek / Felhasználók / Vevők számára.  Bármilyen ilyen módosítás esetén a Dokumentum módosított változatát jelenítjük meg a Webhelyen, ezért kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze jelen dokumentum tartalmát.

 

16. SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

 

16.1. Kérjük, olvassa el a jelen dokumentum részét képező, a személyes adatok kezelésére vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatot.

 

17. COOKIE-K HASZNÁLATA

17.1. See Cookie-kra vonatkozó szabályzat, amely ennek a dokumentumnak a részét képezi.

18. VIS MAJEUR

18.1. Egyik fél sem vállal felelősséget szerződéses kötelezettségeinek nem teljesítéséért, ha a határidőben és/vagy megfelelő módon történő teljesítés részben vagy egészben vis maior eseményre vezethető vissza. A vis maior olyan előre nem látható esemény, amely kívül esik a felek ellenőrzésén, és amely nem kerülhető el.

18.2.  Ha a bekövetkezésétől számított 15 (tizenöt) napon belül az adott esemény nem szűnik meg, mindkét fél jogosult a másik felet értesíteni a szerződés teljes felmondásáról anélkül, hogy bármelyikük is követelhetne más kártérítést.

 

19. ALKALMAZANDÓ JOG – JOGHATÓSÁG

19.1. Erre a szerződésre a román jog vonatkozik. Az Eladó és a Felhasználók/Vásárlók között felmerülő vitás kérdéseket békés úton, vagy ha ez nem lehetséges, a vitákat Bukarest önkormányzatának illetékes romániai bíróságai rendezik.

bottom of page