top of page

RÓLUNK

TechCuisine.ro - Smart Home Architecture

KIK VAGYUNK?

Mi egy csapat vagyunktech hozzáértő és új. A TechCuisine.ro projekta technológia iránti tiszta szeretetből születettés a mesterséges intelligencia, hanem a koncepcióokos élet. Célunk azrendet csinálunka piacon található termékek és megoldások sokaságában, hogy Önnek, a felhasználónak olyan intelligens otthoni élményt kínálhasson, amilyennek lennie kell, és ahogyan Ön elképzeli.

Jogi személyünk neveSC TECH CUISINE SRL, van egy regisztrációs számunk a CégjegyzékbenJ09/56/2018valamint az Adó- és ÁFA regisztrációs kódRO 38743363

MIT CSINÁLUNK?

A Tech Cuisine megközelíti a  koncepciójátokos otthonnézőpont szerintépítészeti.Így megyünk túl egyszerűen vásárolunk és telepítjük_cc781905-5cde-bb-3b napokig ezeket az intelligens eszközöket, mert1994cde-6bbd

Anélkül, hogy építészetileg és koncepcionálisan foglalkoznék aintelligens automatizálási típusú rendszera casei vom fi puși în fața unor zeci de aplicații greu de controlat și a unor legături nefuncționale între dispozitive.

HOGYAN CSINÁLJUK?

A Tech Cuisine több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezik az intelligens otthoni megoldások százainak megszervezésében, és a koncepciót egy építész o view segítségével közelíti meg,kompatibilis az összes beállított eszköz integrálásával, kábelek, por és nagyobb otthoni beavatkozások nélkül.

Az intelligens otthon helyesen telepítve és beállítva  fog működni az Ön számára_cc781905_943f6bbdb és nem másképp. Nincs szükség különösebb gondokra, ha az összes eszköz létrehozásának célja a hogy megkönnyítse az életét. 

 

FELSZERELÉS

Csak olyan intelligens vezeték nélküli eszközökkel és berendezésekkel dolgozunk extrém körülmények között is teszteltük már őketés bonyolult forgatókönyvek esetén hosszú ideig és amelyek Wi-Fi-n, rádión vagy ZigBee protokollon keresztül kommunikálnak. Az intelligens rendszert csak ezen keresztül automatizáljuka legfontosabb, stabil és biztonságos okos otthoni platformoka piacon létező, amelyet az Apple, az Amazon, a Google vagy a Mi Home fejlesztett ki.

 

Hiszünk abban, hogy egy ilyen befektetésnek biztonságosnak kell lennie, és nem szabad újra és újra feltalálni a kereket, ha vannak olyan bejáratott cégek, amelyek már nagyon jól megépítették, és megvannak az erőforrásai a fejlesztéshez.

​Túl sok pénzt és túl sok idegszálat fog költeni, ha saját intelligens ökoszisztémáját próbálja megtervezni. 

Hívja a TechCuisine.ro építészeit!

bottom of page